fbpx

Bored at My Grandmas House skildrer følelsesløshed og forvirring på hypnotiserende ny sang

Foto: David Strawbridge (pressebillede)

Sangerindens høje niveu på debut-EPen Sometimes I Forget You’re Human Too holdes ved lige på hendes nye single “Detox”.

Da vi sidste år anmeldte Bored at my Grandmas Housedebut-EP fra 2021, var vi imponerede over sangerindens høje sangskriverniveau, og hendes evne til at skabe harmoni mellem det støjende og de lette melodier. Vi har siden dengang været spændte på at høre ny musik fra sangerinden, og i går udkom hendes nye single “Detox”. Et nummer der indeholder mange af de samme indie- og shoegaze-elementer, som vi forelskede os i på debut-EP’en, men som samtidig viser, at den 21-årige sangerinde er vokset og modnet i sin lyd. Dette kan høres på nummerets mere meditative, indadvendte og reflekterende lyd, med en tekst der skildrer en personlig fortælling om den følelsesløshed, der kan høre med til at være i tvivl om, hvem man selv er. Sangerinden beskriver det selv:

Teksten repræsenterer præcis, hvordan jeg havde det mens jeg skrev den; følelsesløs, forvirret over hvem jeg var og overvældet over alle de forandringer, der var ved at ske i mit liv.

Nummeret er en hypnotiserende lytteroplevelse, hvor man bliver hevet med ind i lyden af ensomhed og følelsesløshed, som sangen skildrer med den gentagende linje: “I think we need to detox”. Ensomheden bliver ekstra tydelig i sangens tilhørende musikvideo, hvor sangerinden ligger alene på et værelse, mens hun skriver i sin dagbog. Videoens slørede billeder skaber en stemning af angst og isolation. Du kan lytte til “Detox” her, eller se musikvideoen her.

Jakob Backer Schmidt
jakobschmidt@bandsoftomorrow.com