fbpx

GRETA-INTERVIEW: » Når jeg skriver på mit modersmål, kan jeg sige ting på en mere bramfri måde, være mere direkte, ligeud og også ligeglad med hvad andre tænker «

Foto: Cathrine Brix (Pressebillede)

GRETA deler personlige tanker om liv, savn, kærlighed og livseufori på sit spritnye album ‘Forever We’ll Be Dancing’. Det er hendes første album siden udgivelsen af debutalbummet ‘Ardent Spring’ fra 2020 og der er ingen tvivl om, at hun siden den gang har gennemgået store udviklinger både i det personlige og det artistiske. Vi har derfor taget en snak med hende for at høre mere om, hvordan hun som kunstner har udviklet sig siden udgivelsen af debuten, hvilke inspirationskilder hun har haft i den kunstneriske process og hvordan hun selv mener, de dybt personlige tematikker kommer til udtryk på albummet.

Bliv medlem i dag og

få adgang til alle fordelene.

Adgang til samtlige artikler og indhold. Gå på opdagelse i de nyeste trends, dybdegående interviews og spændende nye artister.

Bliv medlem for 29 kr/md – ingen binding.

Er du allerede medlem? Log ind her.

Tags:
,
Jakob Backer Schmidt
jakobschmidt@bandsoftomorrow.com