fbpx

Léa Sen imponerer med selverkendende debut-single

Foto: Alex Waespi (Pressebillede)

Artisten Léa Sen, som er et ungt stjerneskud fra Paris med base i London, er en man bestemt bør holde øje med! Med sine blot 22 år, står hun selv for sangskrivning, produktion og mixing af egne sange, hvilket stadig er sjældent i musikkens mandsdominerede verden.

Den unge sanger, sangskriver og producer Léa Sen udgav fredag den 21. januar sin debut-single “Hyasynth” efter at have signet med et pladeselskab i London. På trods af sin unge alder på blot 22 år, har Léa Sen brugt musikken som udtryksmiddel siden hun var 15 år, hvor hun blandt andet lærte at spille på guitar og begyndte at skrive sange. Derudover lægger hun meget vægt på, at hun selv både skriver, synger, producerer og mixer sin musik, hvorved hendes tanker og erfaringer som tilflytter fra Paris til London kommer til udtryk. Dette har resulteret i en flot udvikling, som i dag kan høres på diverse streamingtjenester. Om inspirationen til singlen “Hyasynth” siger Léa Sen følgende:

– “Hyasynth” handler om min rejse fra mit hjem i Cergy, der ligger i udkants-Paris, til London. Jeg blev nødt til at acceptere mine tidligere fejltagelser, som jeg havde lavet derhjemme, og som jeg ikke kunne gå tilbage til. Jeg blev nødt til at acceptere det og komme videre. På en måde løb jeg væk fra bestemte ting. På en anden måde kan man sige, at jeg tog mine første skridt i retningen af at blive til den person, som jeg ønskede at være. Nogle gange føler jeg, at mine tidligere fejltagelser hjemsøger mig, og det er hvad jeg følte, da jeg lavede denne sang. Den handler om at ville udvikle sig og at kunne håndtere livet med mere visdom.

Omdrejningspunktet for singlen “Hyasynth” er dermed anderkendelse af fortiden samt en radial selverkendelse i form af healing og håb som indlejres i skrøbelig selvudfoldelse. Derudover er der i samme omgang også udgivet en tilhørende musikvideo, som bygger på Lea Sens rejse fra Paris til London.

Det er med garanti ikke sidste gang vi hører fra det fransk-engelske stjerneskud Léa Sen, og det bliver spændende at følge med i udviklingen!
Lyt til singlen på Spotify her, eller find den på youtube med tilhørende musikvideo her.

Tags:
Liv April Grandahl Theede
livapriltheede@bandsoftomorrow.com