fbpx

Musik i Lejet annoncerer 10 navne til sommerens festival

Foto: PR (Pressebillede)

Efter to års lang pause kan festivalerne endelig afvikles og sprede sommerstemningen, som vi alle går og savner! I den forbindelse har strandfestivalen Musik i Lejet annonceret 10 navne, der er en god blanding af velkendte ansigter og nyere artister, som har opblomstret under pandemien.

Strandfestivalen Musik i Lejet kommer i år til at ligge den 21.-22.-23. juli, og er klar til at skabe sommerens helt store strandfest. Dette års fest kommer til at byde på velkendte navne som Benjamin Hav & Familien, hvor artisten Benjamin Hav i 2020 udgav sit første soloalbum, har siden udgivet to mere, og blev blandt andet kendt for hittet “Den Dejligste Boy”, Rapperen Kesi, som har mere end 70 millioner streams og er flittigt spillet i dansk radio og Coco O., der har været en del af den danske musikscene i flere år og står bag hits som “Hey Love” og “Pressure”. Derudover vil du også kunne høre en masse nyere navne, da festivalen også byder på bands som Joyce og Patina, som begge har godt spillede radiohits og indiepop/rock duoen Statisk. Hertil kan du også opleve solisterne Dopha og Bbybites, som gennem poppens genre allerede har udgivet flere singler, og slutteligt Goss, som er aktuel med nummeret “Blue” med Mercedess og R&B artisten Mekdes, der har imponeret med flere singler, og netop har vundet P3 Gulds Talent Pris.

Foruden ovenstående netop annoncerede navne, er spændende artister som: Malk de Koijn, Jada, Gnags, Prisma og Mina Okabe også tidligere annonceret til at spille på Musik i Lejet.

Vi glæder os meget til at opleve de mange fremragende kunstnere sætte gang i festen på festivalen Musik i Lejet!

Liv April Theede Lauridsen
livapriltheede@bandsoftomorrow.com