fbpx

Reveal Party ønsker at holde på dig lidt endnu

Foto: Emily // Miamaja Olsson (Pressebillede)

Emovibes af højeste kaliber er essensen af Reveal Partys nyeste single “I Wish I Could Hold You”, der i dag er udgivet som forsmag på hvad deres kommende EP og EP-triologi, kommer til at bringe med sig.

Indie bandet Reveal Party er i dag, den 3. februar 2022, klar med deres første single “I Wish I Could Hold You”, der gennem sanger og sangskriver Emily har et stort katalog af tanker og holdninger til livet. Bandets frontperson Emily er født som dreng, og lever i dag livet som transkønnetkvinde, hvilket giver musikken endnu et lag af refleksioner og bekymringer. Singlen “I Wish I Could Hold You” er fra deres kommende EP You’re My Favorite Person – I Love You. EP’en, der bliver udgivet den 10. marts, er en del af en EP-triologi, som alle indeholder tanker over et giftigt og manipulerende forhold fra Emilys egen fortid. Et forhold der havde stor indvirkning på hendes psyke og selvværd. Her er EP’en You’re My Favorite Person – I Love You første EP i rækken. Om den det nye nummer siger Emily følgende:

– Sangen omhandler det ynkelige savn. Den der post breakup-depression, hvor man ikke været uden for døren i en uge, onaneret 3 gange på en dag, mens jeg tænkte på hende-agtige breakup. Desperationen for at blive anerkendt af hende. Alting er hende. Med åbne øjne, lukkede øjne, i fantasi, virkelighed, hjemme og ude, uanset hvor jeg er. Det hele er mig, og det eneste i mig er hende, så alting er hende. Jeg ser kun hende, jeg savner kun hende, jeg er ikke andet end savn og hende. Jeg hader hende. Jeg savner hende.

“I Wish I Could Hold You” omhandler, som ovenstående citat også antyder, tanker over et giftigt forhold, hvor forholdet hjemsøger hende hele tiden – hvert minut. Derudover fortæller Emily også, at det var et forhold, som fik hende til at isolere sig fra omverdenen. Hun higede efter anerkendelse fra en person, som ikke ønskede hende det godt. Foruden sangens tekst, kan disse elementer også høres i singlens musikalske baggrund, som domineres af en akustisk guitar samt Emilys stemme der er stille og inderlig.

Imens du venter på den kommende EP, kan du lytte til singlen “I Wish I Could Hold You” på Spotify her.

Tags:
Liv April Grandahl Theede
livapriltheede@bandsoftomorrow.com