fbpx

Snail Mail beundrer dig på Valentinsdag

Foto: Ebru Yilzdiz (Pressebillede)

Artisten Snail Mail er i gang med en ny tradition, og udgiver for andet år i træk en single til alle de hjerteknuste på valentinesdag.

Snail Mail, der går under det borgerlige navn Lindsey Jordan, er en amerikansk sanger og sangskriver, som denne valentinsdag udgav valentines-singlen “Adore Your”. Sidste år udgav hun albummet Valentine på samme dag med stor succes, hvor singlen under samme navn hurtigt blev de knuste hjerters hymne rundt om i verden. Det er derfor logisk, at Snail Mail fortsætter denne valentinsrejse, og igen i år udgiver musik på valentinsdag.

Snail Mail er et soloprojekt, hvor Jordan selv både spiller guitar, synger og skriver sange, som ender ud i behagelige lo-fi indienumre. Sangen “Adore You” er heller ingen undtagelse, da den har en gennemgående intimitet, som kan høres i alle lag af musikken.

Lyt til singlen “Adore You” af Snail Mail her.

Tags:
Liv April Grandahl Theede
livapriltheede@bandsoftomorrow.com