fbpx

The Rumour Said Fire brøler derudaf med ny gnist

Foto: Anne Mortensen (Pressebillede)

Indiefolk-bandet The Rumour Said Fire er klar med den nye single “Løvehjerte”. Sangen er skrevet på dansk, og følger dermed trop på forrige udgivelse.

Det danske indiefolk-band The Rumour Said Fire udgav i fredags, den 18. februar, singlen “Løvehjerte”. På trods af at det er anden single i nyere tid, har bandet har været i musikbranchen i mange år og er blandt andet kendt for hittet “The Balcony” fra 2009. Deres måske største kendetegn er at gøre en dyd ud af at trække på den amerikanske sangskrivertradition fra 70’erne, blandt andre Laurel Canyon, hvor de musikalsk har været Danmarks frontpersoner indenfor denne tradition. Indtil fornyelig har de skrevet deres musik på engelsk, men er efter en lang pause på fire år nu begyndt, at skrive på modersmålet.

“Løvehjerte” er anden single på den dansksprogede rejse, og er skrevet af sangskriveren Jesper Lidang. Sangen udspringer fra hans periode med stress og depression, hvor han brugte meget tid sammen med sin søn samt på at være ude i naturen og væk fra verden. Dette gav ham gnisten tilbage og lyst til at skrive igen, og teksten bærer derfor også præg af dette. Ikke mindst med fokusset på at hylde naturen, som nemt kan forsvinde rundt om ørene på os.

Lyt til singlen “Løvehjerte” af The Rumour Said Fire på Spotify her.

Liv April Grandahl Theede
livapriltheede@bandsoftomorrow.com