fbpx

Tinderbox annoncerer vilde nye navne

Foto: Stormzy // Henry J. Kamara (Pressebillede)

Den odenseanske festival, der finder sted i juli, har netop annonceret 12 nye vilde navne.

Tinderbox er traditionen tro spækket med både internationale stjerner, spændende upcoming navne og danske nationalhelte. I dag har de netop tilføjet 12 vilde nye navne til årets lineup og du kan godt glæde dig. Vi lægger nemlig stærk ud med Englands måske største rapper Stormzy. Rapperen udgav sit sidste album Heavy Is The Head i 2019, et album der har mejslet rapperens styrke indenfor den moderne grime-scene fast med syv tommer søm. Den næste internationale kunstner i rækken er svenske Zara Larsson, der har haft kæmpe succes med blandt andet hits som “Lush Life”, “Look What You’ve Done” og “Talk About Love”. Derudover er der to internationale annonceringer, der findes på de mindre scener. Først er det den britiske selvudnævnte “urban jazz” -artist IAMDDB, der imponerer med sin silkebløde R&B-vokal, hårde trap beats og stærke tekster om self-empowerment. Sidst men ikke mindst vil amerikanske KennyHoopla være at finde på festivalen med sin følsomme Gen-Z pop-punk.

Med de internationale annonceringer følger også en række store danske artister, som du kan glæde dig til. Det handler om navne som Suspekt, Saveus og Spleen United, hvor de to sidstnævnte vil gøre et længe ventet comeback til live-scenen. Derudover kan du også glæde til Aqua, som har været et af de navne Tinderbox-fansene har ønsket allermest. Du vil også kunne opleve Burhan G, Hjalmer, Rasmus Walter og sidst, men ikke mindst den Odenseanske indiepop/rock duo Statisk. Tinderbox finder sted 23-25. juni og dagsbilletsalget er i gang.

Jakob Backer Schmidt
jakobschmidt@bandsoftomorrow.com