fbpx

Tinderbox Festival løfter sløret for EDM-fest i Tusindårsskoven

Foto: Philipp Gladsome (Pressebillede)

Til årets Tinderbox Festival kommer der gang i den på scenen Magicbox, hvilket i dag er blevet garanteret med en lang række artister, der spænder over store kanoner og nyere skud på den elektroniske stamme fra ind- og udland.

Hvis du skal på Tinderbox til sommer, kan du se frem til et energisk line-up på EDM-scenen Magicbox, hvor navne som australske Timmy Trumpet kommer og spiller op til fest med sin jazzede dance-musik, mens Imanbek der har sat Kasakhstan på EDM-landkortet, også vil være at finde. Disse to navne står side om side med Vintage CulturePurple Disco MachineBrennan Heart og Lost Frequencies og repræsenterer også den internationale EDM-scene. Fra den danske scene kommer blandt andre Yo Johnny som virkelig har sat sig fast på det seneste med hårdtslående samarbejder på tværs af den danske vækstlagsscene, og BOILERS kommer med deres ZOOM-skabte bangers. Navne fra 2020-plakaten gør også comeback efter ønske fra mange fans, og heriblandt Oliver Heldens.

Ellers på programmet:
Acraze
Chocolate Puma
HEDEGAARD
Helle Helle
Joel Corry
KATO
LittGloss
Mike Williams
Rebecca & Fiona
Rikke Darling
Shouse
TooManyLeftHands

Asger Thede Jensen
asgerjensen@bandsoftomorrow.com