VIDEOPREMIERE: Varm hjertet op med hjælp fra Embla and the Karidotters

Foto: Karoline Finnema (Pressebillede)

I sidste uge udgav norske Embla and the Karidotters første single siden debut-EP’en ‘Howling’ og dermed også første single forud for det kommende album! Vi har i den forbindelse været så heldige at få lov til at holde premiere på musikvideoen til “Why Fall Asleep, When You Can Fall in Love?”

Skrevet på landevejen og inspireret af nogle af de største countryikoner. Embla and the Karidotters debutalbum Hello, I’m Embla er på vej, og i sidste uge løftede den norske countryartist sløret for hvad der kan forventes med sangen “Why Fall Asleep, When You Can Fall in Love?” Sangen er resultatet af et ønske om ikke kun at skrive musik når man er ked af det, og er derfor væltet over i den helt anden grøft på en storladen countryballade om forelskelse. Denne ballade bliver nu fulgt op med en hyggelig musikvideo, hvor to hunde på meget nuttet vis sidder i en bar og flirter med hinanden.

Albummet som Embla and the Karidotters gør klar til at udgive i løbet af året, er kommet til på et roadtrip rundt om i Norge hvor forsanger, og tidligere Razika-trommeslager, Embla pakkede guitar, notesbog, hund og kæreste ind i bilen og rejste rundt i Norge. Meget mere country bliver det altså ikke! Titlen på albummet Hello, I’m Embla tydeliggør at det er et personligt album, og tager lytteren igennem en søgen efter tilhørsforhold, identitet og kærlighed.

Se musikvideoen til første single “Why Fall Asleep, When You Can Fall in Love?” fra albummet, for aller første gang, lige her:

Asger Thede Jensen
asgerjensen@bandsoftomorrow.com