fbpx

ALSACE er i det nostalgiske hjørne med fængende popballade

Foto: ALSACE (Pressebillede)

ALSACE udgav i fredags den hjertevarmende single “Future” som er en synth-indsvøbt popballade fyldt med følelse og forførende rytmer. “Future” er også anden smagsprøve fra popduoens kommende album.

Det nye stjerneskud på den danske popscene, duoen ALSACE, udgav i fredags andet led i rækken forud for deres kommende album. “Future” er en ballade der drager inspiration tilbage fra 80’ernes glimmer og discokugler, og er perfekt til en kinddans med kæresten hjemme i stuen. Duoens dybtfølte stemmer bliver svøbt ind i synths, trommemaskiner og sexet saxofon, der tilsammen skaber et nostalgisk og berusende track, som man har lyst til at høre på repeat. Bandet siger selv om singlen:

Tiden går hver dag for os alle sammen, og du vil gerne nå at gøre dig bemærket, og du vil gerne gøre dit allerbedste for at være det bedste dig, du kan være overfor dem, du elsker. Det er en sang om beslutsomhed og oprigtig hengivenhed. Menneskehjernen er ikke blevet den maskine, den er, for konstant at tænke på fremtiden på de mest utrolige måder, som vi ofte gør, så vi ville gerne give tankerne en retning, for vores egen skyld, og mindst lige så meget for dem, der lytter til sangen.

“Future” baner vejen for duoens rejse som to talentfulde musikere med verden for deres fødder, og følger op på succeserne “Air France” og “Physical.” Find “Future på Spotify her.

Tags:
Asger Thede Jensen
asgerjensen@bandsoftomorrow.com