fbpx

Astrid Cordes deler meget mere end Good Times

Foto: Julie Montauk (Pressefoto)

Danske Astrid Cordes er nu klar med singlen “Good Time”, som er langt dybere end hvad hvad titlen antyder.

Artisten Astrid Cordes, der blandt andet også er kendt fra duoen Shy shy shy, har taget Danmark med storm, siden hun i 2021 udgav hendes roste debutalbum Beautiful Mess. Nu har hun startet en ny rejse, som indebærer en EP triologi med en masse god musik, som udgives i løbet af det næste halvandet år. Første EP Hurry Up, blev allerede præsenteret ved udgivelsen af singlen “Male Lead” i efteråret 2021, der hurtigt blev en favorit på P6 BEAT. Nu er hun klar med en stærk efterfølger i form af singlen “Good Time”.

“Good Time” er en sang fyldt med nærvær og håndspillet instrumenter, som tydeligt kan høres i alle aspekter i sangen. Det gælder både den bærende bas, de tunge trommer og den blues-rockede klaversolo i starten og slutningen af nummeret. Samtidig skaber Astrid Cordes’ vokal opmærksomhed på teksten, som både er væsentlig og interessant. Om sangen fortæller Astrid Cordes:

“Good Time” handler om at føle sig ansvarlig for den gode stemning i en sådan grad, at man ender med at overskrider sine egne grænser.

Titlen er derfor paradoksal i forhold til tekstens indhold, der afspejler »en indre monolog fra en aften der var alt andet end en “Good Time”.« Singlen skaber herigennem opmærksomhed på et vigtigt budskab, som fint leveres i denne let fordøjligt popnummer.

Lyt til singlen “Good Times” på Spotify her.

Liv April Grandahl Theede
livapriltheede@bandsoftomorrow.com