fbpx

Cupid Girl løfter dig op fra en mandags-blues, hvor alting går galt

Foto: Cecilia Iversen (pressebillede)

Sangerinden fra Oslo bruger musikken som afløb for kærlighedens og livets udfordringer. Hun er netop aktuel med sin tredje single “Blue Monday”.

Den norske sangerinde Cupid Girl er vokset op i et hjem fyldt med klassisk musik. Begge forældre var operasangere, og selvom den musikalske påvirkning i opvæksten derfor har rettet sig mod det klassiske, så fandt sangerinden alligevel sin egen inspiration i guitaren og energien i pop-rockmusikken. Hun begyndte som ung at skrive sine egne sange, som senere blomstrede til indie-soloprojektet Cupid Girl, som hun udgiver sine sange under i dag. Et soloprojekt hun for alvor etablerede med udgivelsen af debut-singlen “call me in july” fra 2021.

I fredags udkom sangerindens tredje single “Blue Monday”. Et poprocknummer, der kendetegnes ved forvrængede guitarfigurer, rå akustiske trommer og en generel svævende atmosfære. På nummeret udtrykker sangerinden følelsen af en evigvarende blå mandagsfølelse; en dag hvor alting går galt. Hun beskriver det selv:

Det at vågne op til den slags dag, hvor alt føles forkert. Man misser bussen, glemmer sine nøgler og spilder kaffe på skjorten. Der vil jeg tilbage til drømmene om fortiden.

På nummeret udtrykker Cupid Girl en tilstand af håbløshed og længsel efter fortidens kærlighed, i et sammenspil med en up-tempo lyd, der samtidig skaber en opløftende fornemmelse for lytteren. Nummeret bliver en del af hendes kommende EP Stages of Healing. På denne mandag kan du dykke med ned i Cupid Girls mandagsblues med “Blue Monday” lige her:
Apple Music
Spotify

Tags:
Jakob Backer Schmidt
jakobschmidt@bandsoftomorrow.com