fbpx

FORPREMIERE: Magnus Tempels er ude med mørk og dyster fortælling i ny musikvideo

Foto: Joakim Lambek (Pressebillede)

Den spirende sangskriver er i dag ude med det nyeste singleudspil i “For You”. Med til nummeret følger en mørk og intens musikvideo, som vi holder forpremiere på her.

Danske sanger og sangskriver Magnus Tempels debuterede på livescenen med en optræden på SPOT-festival i 2019. Det er siden gået fremad på livescenen for den danske sanger. På de få aktive live-år har artisten nemlig optrådt på UHØRT festival, P3’s fredagsscenen live og været support for LIBERTY i VEGA. I foråret 2021 fortjente han sig en plads som en af karrierekanonens ti finalister.

Magnus Tempels producerer og skriver selv sine sange. Hans musik kredser sig om det kantede i kærligheden, indhyllet i elektronisk pop, der trækker inspiration fra Trentemøller, Smerz og James Blake. Hans ærlige lyrik fremstår som en sammensmeltning mellem det hårdtslående og det sårbare.

I dag er sangeren ude med sin nye single “For You” med tilhørende musikvideo. “For You” står frem som sangskriverens mest dystre til dato i både nummerets hårdtslående og tunge lyd og nummerets nærmest maniske musikvideo. Nummeret handler om den følelse af, at der er noget galt i ens forhold, uden at man kan sætte finger på, hvad det er. Han beskriver det selv som et monster under sengen, der kan lægge en skygge over forholdet. En tematik, der i musikvideoen udspiller sig i skuespiller Sylvester Byder og Thit Aabergs udlægning af historien, hvor de sammen repræsentere et par, der sammen arbejder på deres konflikter i en historie, som på tragisk vis ender med at tage udgangspunkt i liv og død. Se forpremieren på musikvideoen lige her.

Jakob Backer Schmidt
jakobschmidt@bandsoftomorrow.com