fbpx

Gorgeous demonstrerer deres kompetente sangsskrivning på udtryksfuld debut

Foto: PR

Den Københavnske duo udgav den 11. marts deres debutsingle “Divine” – et nummer, hvor duoen både omfavner kærlighed til musikken og til hinanden.

Gorgeous er et musikalsk samarbejde mellem Maríe Louise og Enrique Murga, som hver især udfylder forskellige roller i gruppen; Maríe Louise som sangskriver/sanger og Enrique Murga som producer og multiinstrumentalist. De mødte hinanden for tre år siden, fandt et fælles ståsted i at være kørt træt i elektroniske projekter og fandt i stedet ind til en ny kerne i fælles sangsskrivning. Nu er de klar til at demonstrere deres helt egen lyd med debutsinglen “Divine”. På “Divine” inviterer gruppen lytteren med ind i en indadvendt og inderlig lyd, med Maríe Louises blide og skudsikre vokal til at føre an. Et nummer, hvor lytteren vugges stille og roligt med ind i gruppens eget univers med en catchy og nærmest country-lydende melodi i omkvædet, der underbygges af et organisk og simpelt indie pop-groove.

Tematisk tager nummeret udgangspunkt i den euforiske forelskelse, hvor fascinationen af det andet menneske kan virke som et slør af glæde og lykke, samtidig med at invitationen ind i et andet menneskes verden også rummer et tab af kontrol over sin egen historie, hvor usikkerhed, svaghed og ulykke kan komme til udtryk. På “Divine” omfavner gruppen både modspillet og symbiosen, der opstår i deres fælles sangskrivning, men også kærligheden til hinanden og til musikken. Lyt til “Divine” her.

Tags:
,
Jakob Backer Schmidt
jakobschmidt@bandsoftomorrow.com