fbpx

Hunt lader kontrasterne glide sammen på debut-EP

Foto: PR

Hunt er klar til at stå frem med sin debut-EP ‘EP One’ som på samme tid er intim og storladen. EP’en er produceret i tæt samarbejde med Thor Kortegaard og er en udforskning af kunstnerens følelsesliv.

Fredag den 25. februar udkom Hunts debut-EP, EP One, som udspringer fra den traditionelle singer/songwriter tradition, men i produktionen tages denne lyd op på et mere storladent niveau. Dette medfører altså et kontrastfyldt univers der både er intimt og storslået. EP’en tager dig igennem fire smukke sange, der på kontrastfyldt vis tager dig igennem en fortælling om at miste sig selv. Dette uddyber Hunt også selv:

– Sangene udspringer af mit følelsesliv, men der er ikke tale om en stringent autobiografisk realisme. For mig er sangene verdener og rum, som udforskes, besjæles og befolkes.

Hunt er oven på EP-udgivelsen i fuld gang med debut-albummet, som udkommer til næste år, og EP One er altså en fremragende stikprøve for, hvad vi kan glæde os til i fremtiden fra sangskriveren. Lyt til EP’ens åbningsnummer “New Orleans” lige her

Tags:
Asger Thede Jensen
asgerjensen@bandsoftomorrow.com