fbpx

Louis Lønsted sætter spørgsmålstegn ved samfundets naive fortællinger

Foto: Rita Kuhlmann (Pressebillede)

I mandags var artisten Louis Lønsted ude med debut-EPen To, som var næste stop på rejsen for hans nye soloprojekt. To er en EP der indeholder alt fra pop-filosofisk samfundskritik til inspiration fra Motown-genrerens nostalgi.

Sanger og sangskriver Louis Lønsted var i mandags klar med sin debut-EP To, som bevidst tager distance fra »de naive fortællinger om ægte kærlighed og fejlfrie mennesker.« Louis Lønsted er en musiker med masser erfaring fra musikbranchen, og arbejder både som producer, sanger og sangskriver. Han har blandt andet skrevet sange til popartisten Siné, hvor hans sange “TOGOODTOYOU” og “Older” har ligget i rotation på P3. Derudover er han også co-producer til musikken på DR-dokumentaren “Pigen Der Glemte At Gå” af Jonas Risvig.

Nu er Louis Lønsted gået i gang med sit soloprojekt, som han laver sideløbende med sine førnævnte beskæftigelser. Projektet startede i 2021, hvor han udgav sin debutsingle “En”, der senere er blevet kaldt for en »discopop-perle«. En single der kan findes på hans netop udgivet EP To. En perle ville man også sagtens kunne kalde hans debut-EP, der tager inspirationen fra motown-musikkens nostalgi og blander det med symfoniske arrangementer og et hip-hop inspireret tekstunivers. EPen beskriver han selv sådan her:

Det er en pop-filosofisk kritik af samfundet i dag, lige så meget som det er en hyldest til det smukke i smerten, som jo er den, der minder os alle om, at ting betyder noget.

Til EPen har Louis Lønsted også skabt en EP-video, som fint indrammer hele EPens essens og findes her. Er du helt vild med, hvad du ser og hører, kan du hoppe ind på Spotify og lytte til alle numrene på EPen To lige her.

Liv April Grandahl Theede
livapriltheede@bandsoftomorrow.com