fbpx

PREMIERE: EmmaDop griber mulighederne i ny livesession

Foto: Tue Ahlgren (Pressebillede)

EmmaDop er en spændende duo der med ét tager dig ind i deres poppede synth univers. Nu er de klar med en ny livesession til deres seneste single, som i den grad viser artisternes kemi og indlevelse i musikken.

I dag er duoen EmmaDop, bestående af Line Søndergaard som vokalist og Ole Larsen som guitarist, klar med premieren her hos os på deres livesession af den seneste single “Crawling”, der samtidig også er første udgivelse fra duoens kommende debut-album. Sangen er opstået på baggrund af det hårde år 2021, som for gruppen bød på flere nedture end blot covid-19, da forsangeren en sen aften fik et mikrofonstativ i hovedet og dermed også en hjernerystelse. På trods af at uheldet betød aflysning af turné, festivaler og indspilninger, skulle det dog ikke sætte en stopper for duoens musikalske rejse.

“Crawling”, der nu er indspillet som livesession, handler om førnævnte lange seje kamp, men også om at gribe mulighederne og livet, når det ser allermest sort ud. Nummeret er ekstremt melodisk og fyldt med dragende synthpop, der i en eksplosion giver duoens både personlige og ærlige tekstunivers en ekstra dimension. Dette kommer også til udtryk i denne livesession, hvor der ikke hersker nogen tvivl om artisternes kemi og deres personlige indlevelse i sangen.

Se EmmaDops livesession til “Crawling” her:

Tags:
Liv April Theede Lauridsen
livapriltheede@bandsoftomorrow.com