fbpx

PREMIERE: Zueva danser ind i den intime kærlighedsaffære med ny musikvideo

Foto: Markus Edvardsen (pressebillede)

Den norske sangerinde giver nyt udtryk til nummeret “Don’t have a clue” i ny farverig og nærværende musikvideo. Se premieren på videoen her hos os.

Norske Zueva har slået sit navn fast, som en potentiel stjerne på den nordiske indiepopscene. Med en bragende række af nærværende singleudgivelser har sangerinden allerede opnået radiorotation og stor omtale i hjemlandets musikmedier. Senest med udgivelsen af den drømmende og halvakustiske ballade “too close”, der udkom den 11. marts. Med et par singleudgivelser, som forsmag, er sangerinden snart klar til udgivelsen af sin debut-EP 5:1. En EP, der tematisk tager udgangspunkt i fem perspektiver på den menneskelige relation. Nummeret “Don’t have a clue” udkom i september og udgør en femtedel af EP’en, og repræsenterer derfor én af disse fem perspektiver. Nummeret tager lytteren med igennem følelsen af forelskelse, indhyllet i drømmende synthesizere, store komplekse korstemmer, en simpel rytmik og Zuevas intense og skudsikre sangstemme i spidsen af det hele.

Nu får “Don’t have a clue” nyt liv i en musikvideo, hvor sangerinden visuelt nu giver sangen et nyt udtryk. I videoen ses Zueva syngende på forskellige lokationer; det fuldt oplyste rum, foran en halvmørk solnedgang og i et badekar fyldt med iturevne roser. En musikvideo, hvor nummerets æstetiske udtryk understreges af et stort spænd af farver og lyssætninger. Videoens flydende dansesekvenser understreger nummerets tematik om intimt at danse sig vejen ind i kærlighedens affære. Se musikvideoen her.

Tags:
,
Jakob Backer Schmidt
jakobschmidt@bandsoftomorrow.com