fbpx

Reveal Party står frem med fortællinger om et giftigt forhold

Foto: Miamaja Olsson (Pressebillede)

Reveal Party er klar med første EP ud af tre, der gennem deres unikke lydunivers udtrykker tanker og personlige historier.

I dag udgiver indie-bandet Reveal Party deres første EP You’r My Favorite Person, I Love You fra deres EP-triologi, der vil komme til at høre under samme titel “You’r My Favorite Person”, og som alle dykker ned i front personen Emily Holm Nyhuus’ fortællinger om et tidligere giftigt og manipulerende forhold, der endte med at tage på hendes psyke og selvværd. Første EP indeholder et unik lydunivers, som er kendetegnet ved Reveal Partys fremtræden med komplekse guitarelementer og Emilys spinkle, men sjælefulde stemme.

Bandet Reveal Party blev først kendt tilbage i 2020, og siden da har de virkelig sat deres personlige præg på den danske musikscene, selvom de stadig befinder sig i vækstlaget. Deres musik har været spillet på P6 Beat og P3, har fået positiv omtale af flere store magasiner, Emily Holm Nyhuus har været gæst i Go’ Morgen Danmark og i 2021 vandt de musikprisen til Danish Rainbow Awards. Der er altså kun en vej for denne gruppe, og det er fremad!

Lyt til deres EP You’r My Favorite Person, I Love You her.

Tags:
Liv April Grandahl Theede
livapriltheede@bandsoftomorrow.com