fbpx

Sengen eller en bytur, Gurli Octavia har svært ved at vælge

Foto: OK Soze (Pressebillede)

Baseret på en sand historie har Gurli Octavia skrevet sin nyeste single “LEMME LIE DOWN” som handler om dilemmaet, hvor man skal vælge mellem en bytur eller en date med sin varme seng.

Fredag den 4. marts udgav Gurli Octavia sin første single siden debutalbummet I Could Be Blossoming Instead fra starten af 2021. Den nye single “LEMME LIE DOWN” er et upbeat og fængende track som trækker på både countrystemning i guitaren og elektroniske beats. “LEMME LIE DOWN” handler om det meget jordnære dilemma om at vælge imellem en fed nat med sine venner, eller give efter for lysten til en god serie og en stor pose chips.

Nummeret er for Gurli Octavia et skridt i en anden retning end udforskningen af de mørke sider på debutalbummet samt et udtryk for en sangskrivningsproces der konstant er i udvikling. Dette har hun knyttet et par ord til selv:

– Jeg er hele tiden drevet af gøre min sangskrivning og produktion så fri som muligt. Fri af forventninger jeg selv har, andre har, eller dem jeg tror andre har. ‘I Could Be Blossoming Instead’ føltes som en frigørelsesproces dengang. Men den er on-going, og jeg synes jeg er et friere sted nu, end jeg var før.

Ovenpå en meget succesfuld debutudgivelse er Gurli Octavia nu tilbage i stor stil! Lyt til “LEMME LIE DOWN” her.

Asger Thede Jensen
asgerjensen@bandsoftomorrow.com