fbpx

Sons of the Dragon udskyder sengetiden for at undgå FOMO

Foto: Kasper Topp (Pressebillede)

Alt-rock trioen Sons of the Dragon har udgivet en ny single hvor de igennem skæve akkorder og en svævende atmosfære gennemgår følelsen af ikke at ville misse noget.

Vi kender nok alle følelsen af at følge med fra sidelinjen, imens alle ens venner lægger sjove billeder op på sociale medier. Det gør Sons of the Dragon i hvert fald, hvilket de har nedfældet på deres seneste single “Don’t Wanna Go To Bed”, der beskriver den ensomme følelse som FOMO kan give dig, eller det pres som man kan føle for at følge med i det hele. Bandet viser samtidig deres evner frem som sangskrivere og instrumentalister i form af deres brug af skæve akkorder, som de alligevel formår at få til at passe perfekt ind i sammenhængen. “Don’t Wanna Go To Bed” befinder sig altså i et melankolsk lydunivers, der komplimenterer de tvivlende tanker, som teksten afspejler, men samtidig føles sangen også meget betryggende igennem svævende akkorder og en underspillet vokal.

Lyt til “Don’t Wanna Go To Bed” lige her:
Spotify
Apple Music

Asger Thede Jensen
asgerjensen@bandsoftomorrow.com