fbpx

TERESE er nu klar til at vise dig de åbne vidder

Foto: Betina Garcia (Pressebillede)

TERESE udgav i fredags singlen “Åbne Vidder”, som sidste forsmag på hendes kommende EP.

Popartisten TERESE er nu klar til at smide endnu mere musik på bordet, og udgav i fredags, den 4. marts, tredje og sidste single “Åbne Vidder” fra hendes kommende EP Sjælens Lommer. En EP der er sat til at udkomme allerede denne fredag. TERESE er en spirende artist der i den grad har slået igennem siden sit gennembrud i 2020, hvor hun var blandt de fem finalister i KarriereKanonen. Derudover blev EP’ens titelsang “Sjælens Lommer”, hurtigt indsat som P4s Ugens Hit Tip. Nu er hun klar med sidste forsmag på hendes første EP, med en single der tager udgangspunk i hendes hjemstavn Fyn og den dertilhørende smukke natur. Om sangen fortæller hun selv:

– “Åbne Vidder” handler om at længes mod de åbne vidder, store bredder, den vilde natur, vind på panden – og i det hele taget at have naturen tæt på kontra storbyens rastløshed og lejlighedens klaustrofobiske omgivelser. Jeg føler mig tit fanget i byen, hvor man ikke kan se længere end 20 meter, før ens blik rammer en ny mur.

Det bliver spændende at se hvad EP’en kommer til at bringe, hvor man ud fra disse lækre smagsprøver har masser at glæde sig til! Hvis du er helt forelsket i TERESE, kan du allerede opleve hende i VEGA den 24. marts, hvor hun med en gravid mave er klar til at skabe en helt fantastisk aften!

Lyt til “Åbne Vidder” her.

Liv April Theede Lauridsen
livapriltheede@bandsoftomorrow.com