fbpx

TERESE – Sjælens Lommer

Foto: Betina Garcia (Pressebillede)
Label: Forglemmigej
Udgivelsesdato: Fredag den 11. marts 2022



TERESE er ude med sin EP ‘Sjælens Lommer’, og med numrene på denne har hun sørget for at tilføje endnu flere funklende stjerner til den musikalske pop-himmel.

4/5 Stjerner

Den unge sangerinde TERESE har haft masser af medvind på sin musikalske karrierevej de sidste par år, og med den spritnye EP Sjælens Lommer vil denne medvind uden tvivl kun tage til og skabe nye muligheder og højdepunkter for det danske sangskriver-talent. I 2020 var TERESE blandt de sidste fem i KarriereKanonen, allerede der var hendes talent ikke at tage fejl af, og siden da har hun fokuseret endnu mere på musikken. Hun har skruet op for de
elektroniske elementer og fortæller selv om sin nyudkomne EP:

– Jeg er så glad for det udtryk, vi er landet på nu. Jeg synes, det har en friskhed og kigger ind i 2022. Og så er det bare så meget mig.

Den seks numre lange EP rummer, udover de mange elektroniske elementer, følsomhed og dybde samtidig med power og mange fængende og catchy omkvæd, som man hurtigt kan synge med på og danse til. EP’ens åbningsnummer er det friske pophit “De Lyser Blå”, og kan man formå at sidde stille, når man lytter til dette nummer, burde man få en medalje, det er uden tvivl et dansehit, som alle burde have på deres forskellige fest-playlister. Både “Sjælens Lommer” og “Åbne Vidder” som er det andet og tredje nummer på TERESES fine EP, fortsætter lidt i samme stil som åbningsnummeret. De elektroniske elementer fylder stadig sammen med de meget catchy, uptempo beats. Og har du lyst at dykke endnu længere ned i netop denne single kan du læse meget mere om den i vores artikel her.

“Sommerfulgevinger” er EP’ens fjerde nummer, og her tager TERESE tempoet en tand ned. Her lægger man for alvor mærke til hvor smuk en stemme den dygtige sangerinde har. Nummeret har en følsom, eventyrlig og drømmende stemning over sig, mens TERESEs nærmest trøstende stemme og poetiske lyrik virkelig rammer lytteren. Fortsat på der efterfølgende nummer “Tidevand” og “Bygge En Båd” er den smukke stemme i fokus. Og man kan ikke undgå at lægge mærke til, hvor dygtig en historiefortæller og hvor stort et musikalsk talent TERESE har på denne spritnye EP. Har man været så heldig at opleve TERESE live, kan man ikke være i tvivl om, at musikken, og en masse lækre dansemoves, lyser ud af hende.
Man kan roligt tage afsted, når lægger vejen forbi VEGA den 24. marts, hvor hun vil lade publikum nyde sine nye smukke numre, som denne EP indeholder.

Tags:
,
Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com