fbpx

Ugens Upcoming – Juliane Viktoria

Foto: Sarah Fresco (pressebillede)

I denne uge tager vi fat på den spirende nye Københavnerartist Juliane Viktoria, som Ugens Upcoming. Hun debuterede med sit første singleudspil “Min By”, i november sidste år. Et nummer der vakte stor opmærksomhed hos diverse platforme; blev spillet på P3 og P4, landede på Spotifys New Music Friday playliste og ikke mindst fortjente sig en plads på Ugens Uimodståelige her på Bands of Tomorrow. Nu er hun aktuel med sit andet singleudspil “Larmer For Meget”, der udkom i fredags. Her kan du læse mere om den dugfriske pop-artist, der netop har meldt sin ankomst på den danske musikscene. Vi har stille hende 10 spørgsmål.

Bliv medlem i dag og

få adgang til alle fordelene.

Adgang til samtlige artikler og indhold. Gå på opdagelse i de nyeste trends, dybdegående interviews og spændende nye artister.

Bliv medlem for 39 kr/md – ingen binding

Er du allerede medlem? Log ind her.

Jakob Backer Schmidt
jakobschmidt@bandsoftomorrow.com