fbpx

Veruna inviterer alle ind i deres festlige univers til Bands of Tomorrows Uimodståelige i Byhaven

Foto: Rumle Sieling Langdal (Pressebillede)

Vi er stolte af at kunne præsentere det andet band, som skal spille til vores Uimodståelige arrangement i Byhaven den 12. maj. Nemlig Veruna: Et band der gennem melankolske tekster og festlig instrumentation vil sætte gang i dansegulvet.

Den nyere producerduo Veruna, bestående af Max Winding og Marcus Elkjer, er i den grad på vej fremad, og er en af de mere interessante vækstlagsgrupper, som uden tvivl er værd at følge! De udgav deres debut-single “No Conversation” i slut november 2021, og er allerede nu klar med udgivelsen af deres debut-album No Seatbelt At Midnight, som udgives nu på fredag den 25. marts. I den forbindelse er vi stolte af at kunne præsentere Veruna til Bands of Tomorrows Uimodståelige koncertarrangement i Pumpehusets Byhave den 12. maj, hvor de skal spille sammen med kvartetten PIPI.

Veruna er et band, der skaber musik på baggrund af deres lyst til at eksperimentere med musikkens forskellige sider, hvilket ender ud i et unikt univers, som er kendetegnet for denne duo. Indtil videre bærer deres setliste præg af festlige numre, som sætter gang i dansegulvet. Her er deres nyeste single “Thinking Of The Dance Floor” et fint eksempel på dette, da dette melankolske house/pop-nummer handler om at være tilbage på klubberne og dansegulvet. Selvom musikken udadtil er glad og har lyden af fest, rækker teksterne langt dybere, og sangene i det kommende album dykker ned i »kærlighedsforholdet mellem to mennesker fra første møde til sidste samtale.« Derfor er vi ikke i tvivl om, at deres album bliver fyldt med lige så sprøde numre, der både vil sætte gang i festen og tankerne til vores uimodståelige forårsaften i Byhaven.

Hvis du har svært ved at vente til at opleve dem live, kan du bruge ventetiden til at lytte til deres allerede udgivede numre her.

Liv April Theede Lauridsen
livapriltheede@bandsoftomorrow.com