fbpx

VIDEOPREMIERE: Mokri bevarer jordforbindelsen ved hjælp af skovens dybe ro

Foto: Jenny Berger Myhre (pressebillede)

I dag har vi premiere på musikvideoen til singlen “Don’t wake me up” af det norske band Mokri. En video der gennem smuk norsk natur elegant bringer bandets vision og sangens musikalske fortælling sammen.

Det norske bandt Mokri er i øjeblikket en af de mest interessante navne på Norges alternative scene, og er uden tvivl et navn, man bør holde øje med! De startede som et instrumentalt band, men har senere fået sangeren Christine Marvel med på vognen, som har givet bandet en helt ny dimension. I dag er Mokri klar med musikvideoen til deres sidst udgivet single “Don’t wake me up” fra deres kommende album Heart Change, der udgives den 1. april. Albummet har desværre været udskudt i længere tid på grund af vinyltrykketid, men er nu endelig ved at være klar. Dermed er musikvideoen også blevet optakten til alt det spændende og fantastiske musik, som vi har i vente.

“Don’t wake me up” er en sang der kombinerer den psykedeliske rockede feeling fra tidligere singler med spændende og alternativ instrumentation. Hertil indkapsler musikvideoen bandets vision for musikken, som afspejles i den smukke norske natur. Om musikvideoen fortæller bandet selv:

– “Don’t wake me up” handler om at være bange for verden og for livets udfordringer, men at man stadig bevæger sig ud i det. Virkeligheden kan være krævende, og nogle gang har man brug for at trække sig eller skabe et rum eller en sindstilstand for en selv, hvor man har mulighed for at konfrontere disse ting og beholde jordforbindelsen. Skoven har været en af disse steder for os. Det er både et sted hvor man kan slippe væk fra virkeligheden og hvor man kan være afslappet og tilstede. Den meget talentfulde Henriette Sagfjord [fotograf, red.] har virkelig fanget hvad vi gerne ville udtrykke, and har formet det indtil hendes smukke fotograferingsstil.

Se musikvideoen her:

Tags:
Liv April Theede Lauridsen
livapriltheede@bandsoftomorrow.com