fbpx

Alfie Templeman føler forelskelsen i hele kroppen

Foto: Lillie Eiger (Pressebillede)

Albummet Mellow Moon er lige på trapperne og i den forbindelse er Alfie Templem nu klar med albummets sidste single “Colour Me Blue”, som i denne omgang omhandler følelsen af at være forelsket.

Den engelske sanger Alfie Templeman er i dag klar med sidste single-udspil fra hans kommende debut-album Mellow Moon, der udgives den 27. maj 2022. Et album som tager udgangspunkt i de gode stunder i livet, som udspring fra de hårde perioder i artistens eget liv og hans trang til bare at være glad. Dette univers skriver den nye single “Colour Me Blue” sig også ind i, da det »er en kærlighedssang, der handler om den følelse, man får i kroppen, når man bliver forelsket.« Glæden kan også høres i instrumenteringen, netop da den er fyldt med markante trommer, fængende ostinater og Alfie Templemans behagelige stemme.

Hvis du allerede nu kan sige, at du bare er helt vild med dettee engelske pop idol, men egentlig ikke kender så meget til ham, har vi i maj 2021 lavet et interview, der kommer ind på hvem han er. Derudover kan man også allerede nu se frem til en en mere omfattende turné, der dækker både England og Australien samt en enkelt koncert i henholdsvis Spanien og Ungarn, der forløber henover foråret og sommeren. Så hvis man på nuværende tidspunkt har planer om at skulle til et af disse lande, er det oplagt at fange ham live. Mon ikke han spiller de helt nye sange fra Mellow Moon, og måske også nogle af de gode gamle hits som “Happiness In Liquied” og “Things I Thought Were Mine”. Indtil da kan hans nyeste single “Colour Me Blue” lyttes her:

Spotify
Apple Music

Liv April Grandahl Theede
livapriltheede@bandsoftomorrow.com