fbpx

Alfie Templeman tager af sted allerede i dag

Foto: Lillie Eiger (Pressebillede)

Den unge artist Alfie Templeman er nu klar med tredje single fra hans kommende album. En single der fint indrammer følelsen af at være på tur efter en lang periode med afstand.

Den engelske artist Alfie Templeman er igen klar med en ny single ved navn: “Leaving Today”. Selvom artisten stadig er teenager og kun er fyldt 19 år, er det ikke ensbetydende med mangel på erfaring og succes. Tvært imod! Templeman har over 135,000,000 streams verden over og har hittet på flere engelske radiokanaler med sange som “3D Feelings” og “Broken”. Sidste år udgav han sit debut-mini-album og er allerede til maj klar med et fuldlængde album kaldet Mellow Moon. “Leaving Today” er tredje single fra hans kommende album, som grundlæggende består af opmuntrende og glade sange. Om sin seneste single fortæller Alfie Templeman:

– “Leaving Today” handler om hvordan det ville være at tage på turné igen efter så lang tid. At komme væk hjemmefra og sidde i tourbussen i timevis og tænke over alle de små ting som man aldrig anede at man virkelig savnede. […]

Hele nummerets udtryk og instrumentation passer perfekt ind i ovenstående beskrivelse af sangens omdrejningspunkt, og man kan nemt mærke følelsen af at køre på landevejen i timevis imens man ser ud af vinduet og lader tankerne blive sluppet løs. Denne behagelige letsindige følelse og energi kan også siges, at være temaet på Templeman kommende album, hvor han på alle albummets numre lukker øjnene og forestiller sig en verden uden bekymringer.

Imens vi glædeligt venter på Alfie Templemans afslappede og bekymringsfrie album, kan man lytte til singlen “Leaving Today” lige her:
Spotify
Apple Music

Liv April Grandahl Theede
livapriltheede@bandsoftomorrow.com