fbpx

Debutalbummet fra Mall Girl teases med dugfrisk math-pop

Foto: Jonathan Vivaas Kise (Pressebillede)

Mall Girls kommende debutalbum er lige om hjørnet, og i fredags udgav bandet den sidste forsmag på albummet med singlen “Lilies’ Dew” der blander tung tråd med magelig pop.

Fra den spirende alternativscene i Oslo står Mall Girl frem som et spændende band med meget at byde på. Med deres finurlige melodier og indviklede guitarriffs har de muligvis møntet udtrykket Math-Pop om deres musik, som indeholder mange af de klassiske poptræk, men bliver ved med at twiste dem i forskellige retninger. Bandet er nu ved at gøre klar til at debutere med albummet Superstar, som står til at udkomme den 29. april, og i fredags udkom den sidste single forud for dette.

“Lilies’ Dew” er bygget op omkring en tung bas og skingre guitarer som brager derudaf over hurtige trommer, imens forsangeren Bethany Forseth-Reichbergs vokal lægger sig på toppen med en lækker poppet melodi. Sangen er et eksempel på hvordan bandets sangskrivningsproces har været under forvandling på grund af corona-isolationen, hvor bandmedlemmerne måtte sende ideer frem og tilbage, imens de sad indelukket hver for sig og arbejdede på albummet. Klik ind og lyt til “Lilies’ Dew” lige her:
Spotify
Apple Music

Asger Thede Jensen
asgerjensen@bandsoftomorrow.com