fbpx

FORPREMIERE: Gamle minder giver Mia Berg stof til eftertanke

Foto: Mikhela Greiner (Pressebillede)

Norske Mia Berg er i morgen klar med singlen “Goodbye, for a while”, hvor du allerede nu kan høre forpremieren her på Bands of Tomorrow.

I morgen udgiver den norske sanger Mia Berg sin anden single fra hendes kommende debutalbum. Singlen “Goodbye, for a while” kommer som efterfølger til nummeret “The Other Side”, der til sammen åbner op for et nyt og spændende kapitel i sangerens karriere. På de to nye sange har artisten bevæget sig over i et mere lo-fi lydunivers, der i den grad klæder hendes stemme, og som samtidig også sætter rammen for hendes første album. Som titlen indikerer, handler “Goodbye, for a while” om at kigge tilbage i tiden, tilbage til barndommen, hvor alt så anderledes ud. Om nummeret fortæller Mia Berg:

– Når jeg er hjemme i Bergen kan jeg gå forbi min gamle skole eller steder, hvor jeg var til fest – og så tænker jeg tilbage på folk, som dengang var vigtige i mit liv. Jeg synes, det er rart, og lidt trist, hvor flygtige øjeblikke er, og hvordan folk stadig går ind og ud af vores liv. Det blev der skabt en sang om.

Til sangen er der også blevet lavet en fin video, som viser et mix af forskellige hjemmevideoer. En video som stemmer rigtig godt overens med sangens budskab. Derudover kommer Mia Berg til Danmark allerede denne weekend, hvor hun skal spille support for Orla Gartland i VEGA. Så hvis du mangler noget at tage dig til i påsken, så er dette den oplagte mulighed for at pryde din ferie med en masse god musik!

Lyt til singlen “Goodbye, for a while” af Mia Berg her:

Tags:
Liv April Theede Lauridsen
livapriltheede@bandsoftomorrow.com