fbpx

FORPREMIERE: Sander Sanchez bløder og græder regnbuens farver i ny musikvideo

Foto: Anders Ravn Skibsted (pressebillede)

I morgen kan du få lov at høre det nyeste singleudspil fra Sander Sanchez i form af nummeret “Feel The Love”. Med til singlen følger en energisk og farverig musikvideo, som du kan se en forpremiere på lige her.

Sander Sanchez er klar til for alvor at skyde sin karriere i gang. Sangeren, der for nyligt blev signet af Queer Music Agency, er nemlig klar til at brage ud i din højtaler med det storslåede nummer “Feel The Love”. Sanchez er en sanger, der ikke mindst har sin styrke i sin knivskarpe vokal, hvilket ikke mindst kommer til udtryk på det nye kraftfulde popnummer. “Feel The Love” tager udgangspunkt i kampen mellem de to arvefjender Kærligheden og Hadet, som også understreges af det hypnotiserende omkvæd, hvor linjen //I feel the love taking over my heart// gentages igen og igen.

I den æstetiske musikvideo krænger sangeren følelserne ud med power og dans, mens han både græder og bløder regnbuens farver. En farvesymbolik, der skal understrege, at kærligheden kan findes i ligeså mange farver, som man finder i regnbuen. De skiftevis lyse og dunkle omgivelser illustrerer kontrasterne mellem kærligheden og hadet.

Nummeret udkommer på streamingtjenesterne i morgen, så den er klar til din fredagsplayliste, og mens du varmer op til det, kan du få lov at se den tilhørende musikvideo lige her:

Jakob Backer Schmidt
jakobschmidt@bandsoftomorrow.com