fbpx

FORPREMIERE: The Kubrix udstråler girlpower og fællesskab i ny musikvideo

Foto: Cliff Coovi (Pressebillede)

The Kubrix er snart klar med musikvideoen til deres debutsingle. En video der understreger gruppens dynamik og sangens feeling, og som allerede nu kan ses her hos Bands of Tomorrow!

I februar udgav det nye danske navn The Kubrix deres første single “New Generation”, og allerede i morgen er de klar med sangens tilhørende musikvideo, som lige nu kan ses eksklusivt på Bands of Tomorrow. Gruppen består af fem kvinder, henholdsvis Rebecca Givskov, Louise Westergaard, Emmely Søgaard Hansen, Clara Josephine Ovesen og Camilla Riedmann Harlund, som tilsammen skaber en harmoni og lyd, der uden tvivl er gruppens kendetegn. Deres stemmers harmoni smeltes sammen med indierockede/-poppede elementer og ender ud i »et stimulerende mix af melankoli og en håbefuld lykkerus.«

Enerigen og vokalharmonierne udtrykker en tydelig girlpower og giver en fællesskabsvibe, som i den grad også kommer til udtryk i den tilhørende video. I starten af musikvideoen ses alle gruppemedlemmerne stå i et helt bart hvidt rum iført hvidt tøj, som ved første omkvæd byttes ud med en mere rå baggrund, og senere også sort tøj. Fordyb dig i en rus af empowerment, fællesskab og girlpower i The Kubrix musikvideo til singlen “New Generation” lige her under.

Se videoen til “New Generation” her:

Tags:
Liv April Theede Lauridsen
livapriltheede@bandsoftomorrow.com