fbpx

JAAKS placerer lytteren midt i sit melankolske og danselystne univers

Foto: Gustav Skjellerup Rasmussen (Pressebillede)

I et danselystent univers tager den aarhusianske artist JAAKS følelserne uden på tøjet, når han tiltaler sin ‘frøken paradis’.

Man behøver ikke gennemgå kataloget af aarhusianske artister længe for at finde høj kvalitet og hitmaskiner. Især ikke i det aarhusianske vækstlag, hvor du blandt andet kan finde JAAKS, der for nyligt lod sin melankolske anti-pop få frit løb på streamingtjenesterne. Sangen “Mrs. Paradise” rammer krydset lige imellem en følsom ballade og et smittende dansenummer, hvor det rumklangsfyldte lydunivers placerer lytteren midt i sangen, og giver dig rig mulighed for eftertanke på dansegulvet. Lyt til “Mrs. Paradise” lige her.
Spotify
Apple Music

Tags:
Asger Thede Jensen
asgerjensen@bandsoftomorrow.com