fbpx

såforsatan – snoet rundt om fingeren

Foto: Edi Cliff (pressebillede)
Label: Selvudgivet
Udgivelsesdato: Fredag den 8. april 2022

 

Det kan godt være, såforsatan har nogle issues, som han lægger til skue for verden på sit nye album. Til gengæld bærer han dem overlegent og eminent! ‘snoet rundt om fingeren’ er en fremragende fortælling om såforsatan-personaen, der er i forfald over det brudte forhold, vælter rundt i gaderne og er fuldstændig ligeglad med hvad andre tænker, mens han samtidig skammer sig over sig selv og og håber på, man ikke ender som ham. Der lægges ikke fingrer imellem den personlige og dybdegående fortælling, der florerer fra start til slut, og jeg sidder som forventet tilbage med en følelse af at have været stærkt underholdt hele vejen igennem.

 

4.5/5 stjerner

 

Bliv medlem i dag og

få adgang til alle fordelene.

Adgang til samtlige artikler og indhold. Gå på opdagelse i de nyeste trends, dybdegående interviews og spændende nye artister.

Bliv medlem for 29 kr/md – ingen binding.

Er du allerede medlem? Log ind her.

Jakob Backer Schmidt
jakobschmidt@bandsoftomorrow.com