fbpx

Tigeroak smører dine ørergange med ny single

Foto: Dicte Hostrup Sønnichsen (Pressebillede)

Neosoul duoen Tigeroak er nu klar med deres tredje single “People”, som fint bringer jazzmusikken sammen med nordiske elementer og skaber et nuanceret lydbillede.

I fredags udgav den danske neosoulede duo Tigeroak singlen “People”, som tager dig med ind i et svævende univers der blander jazz og hiphop med nordiske og elektroniske elementer. Duoen består af producer, elektronisk musiker, og guitarist Laurits Steen Møberg og vokalist og lyrisk komponist Anna Prinds, som sammen skaber den musikalske sjæl, der er kendetaget ved denne duos musik, som tager udgangspunk i neosoulens organiske lyd. Gennem figurative tekster og et eksperimenterende fokus skaber de et rum, hvor der er plads til alle som også ser skønheden ved disse genrer og lydelementer.

“People” er blot duoens tredje single, og det bliver i den grad spændende at se, hvor musikken bringer dem i fremtiden. Foruden de tre numre har de blandt andet også figureret som support for Goss på en af hans koncerter i marts og har deltaget i Jazzkonkurrencen 2022, så fremad – det vil de!

Lyt til singlen “People” fra Tigeroak her:
Spotify
Apple Musik

Tags:
Liv April Theede Lauridsen
livapriltheede@bandsoftomorrow.com