fbpx

VIDEOPRÆMIERE: moi Caprice følger op med hyggelig musikvideo

Foto: Sofi Hellberg Olsson (Pressebillede)

I hælene på deres seneste udgivelse, slipper moi Caprice nu en musikvideo til sangen “Someone To Lean On”, der på fornemste vis fremhæver den kulisse nummeret blev fremstillet i.

For snart to uger siden udgav moi Caprice singlen “Someone To Lean On“, der udtrykker frustrationer og rådvildhed over verdens politikeres manglende handling overfor de verdensforandrende og livstruende klimaforandringer, som vi har oplevet igennem blot få år. Dette gør bandet ikke igennem klagesang eller støjende anklager, men i stedet et danselystent nummer der gemmer på deres ikoniske melankoli.

Denne stemning har bandet nu ført endnu et skridt videre med den dertilhørende musikvideo. Videoen er optaget i, formodentlig, det samme sommerhus som bandets kommende plade Nine Lives blev indspillet, og hvor den aktuelle single også opstod. Her bliver vi fluen på væggen og oplever bandets arbejdsproces, hvor man ser dem i fuld gang med diverse indspilninger. Hyggen er i fokus, og der er også forskellige klip der tager seeren helt ind i sommerhusstemningen med mad på sofaen og naturlig idyl. Igen, for at aflede fokus fra sangens mere dystre tema.

Lige her kan du altså for allerførste gang se musikvideoen til “Someone To Lean On”, som netop har fået premiere:

Asger Thede Jensen
asgerjensen@bandsoftomorrow.com