fbpx

Vind billetter til Brenn. på RUST!

Foto: Isak Jenssen (pressebillede)

Nu har du muligheden for at vinde to billetter til den norske rock-duo brenn.’s koncert på RUST den 5 maj. Med i præmien følger også enten en hootie eller en t-shirt fra gruppens seje merchandise.

Helt fra begyndelsen har vi her på Bands of Tomorrow været vilde med den norske energi-bombe brenn.. Derfor glæder vi os også ekstra meget til at de to bandmedlemmer leverer to koncerter på dansk jord, nemlig på RUST i København den 5. maj og på SPOT-festival i Aarhus, der finder sted den 6-7 maj. De to rock-drenge er ikke mindst kendt for deres energiske live-optrædener og efter en lang corona-nedlukningen, har de for længst erklæret sig klar til at indtaget Skandinavien med deres allerede påbegyndte turné. Nu har du muligheden for at vinde billetter til deres koncert på RUST den 5. maj. Vi udlodder to billetter til koncerten plus en hoodie eller en t-shirt fra gruppens merchandiseudvalg som præmie. Skynd dig at deltage via vores facebookopslag, inden den 2. maj!

Tags:
, ,
Jakob Backer Schmidt
jakobschmidt@bandsoftomorrow.com