fbpx

10 hurtige til…. Nathan Evans

Foto: Universal Danmark (Pressebillede)

Man er heldig hvis man bryder igennem på det verdensberømte medie, TikTok. En af dem er Nathan Evans, som kommer forbi Lille VEGA og spiller sin populære popmusik. Vi har derfor stillet ham 10 hurtige spørgsmål omkring koncerten.

Det er nok de færreste mennesker rundt omkring i verden, der ikke kender til TikTok. En platform, som har ændret mange menneskers liv. En af dem er skotske Nathan Evans, som gik fra at være postbud i Glasgow, til lige pludselig at have mere end 20 millioner visninger, på platformen. 2020 var altså året var han gik viralt og blev et verdenskendt TikTok fænomen. I dag kan han prale af at have mere en 6 millioner månedlige lyttere på Spotify, en BRIT nominering, og nu flere udsendte singler. Han er nu aktuel med singlen “The Last Shanty”, og i morgen, søndag den 15. maj, skal han spille koncert i Lille VEGA. Så vil du gerne lære Nathan Evans bedre at kende og få indblik i hvad man kan forvente fra koncerten, så læs bare med lige her:

1. Min musik er…?

– Særpræget

2. Jeg begyndte at lave musik, fordi…

– det var en flugt

3. Jeg finder inspiration i…

– Oplevelser fra det virkelige liv

4. Den bedste koncert, jeg nogensinde har været til, var…fordi…..

– Ed Sherran.. Han er en kæmpe inspiration for mig, og laver den musik jeg godt kan lide at lytte og synge til.

5. Det sejeste sted, jeg kunne forestille mig at spille ville være… fordi…

– Madison Square Garden, fordi det er så legendarisk og prestigefuldt.

6. Hvis ikke jeg var musiker, ville jeg være…

– Postbud

7. Min yndlingsartist lige nu er…

– Dermot Kennedy

8. Det vigtigste for mig, når jeg laver musik, er…

– at tale sandheden

9. Når folk lytter til min musik, skal de…

– prøve og nyde det. Musik handler om at mærke og følelser, og det er det du skal fokusere på.

10. Min kommende koncert i Lille VEGA bliver…

– INCREEEEEEDIBLE!!!!

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com