fbpx

Agnes Hartwich viser frem, hvad han går glip af

Foto: Cathrine Brix (Pressebillede)

Man skulle tro vi havde fået nok musik fra Agnes Hartwich i første halvdel af 2022, men nu er hun igen klar med en ny single som pakker hendes store følelser ind i rå produktioner.

Den ambitiøse kunstner Agnes Hartwich startede 2022 ud i topfart med udgivelsen af sin debut-EP Into The Deep Dark Blue som blev taget rigtig godt imod landet over, og siden har den stået på supportkoncerter for Scarlet Pleasure og Alex Vargas samt en enestående optræden på SPOT-Festival. Lige som man så troede, at det var på tide at hun ville ligge lidt stille med udgivelser, har hun nu udgivet endnu en single. “DAMN WAUW” er en snitter til ham, der engang brændte Agnes Hartwich af, og en opsummering af hvad han nu går glip af: en vaskeægte rockstjerne, som han nu må nøjes med at se på fra sidelinjen.

Agnes Hartwich har altså igen vist sig fra sin stærke side, hvor hendes personlige oplevelser, og vrede over samme, bliver pakket ind i aggressive og energiske numre der befinder sig i krydsfeltet mellem grunge, pop og rock. Hvis du endnu ikke har fået øjnene op for Agnes Hartwich er det ved at være på tide, så klik ind og lyt til “DAMN WAUW” lige her:
Spotify
Apple Music

Asger Thede Jensen
asgerjensen@bandsoftomorrow.com