fbpx

Efterklangs Sommertræf forlænges med endnu en koncertaften

Foto: Søren Lynggaard (Pressebillede)

Efter billetterne til dette års Sommertræf på Møn blev revet væk af engagerede fans, har Efterklang nu valgt at tilføje endnu en koncert til programmet så endnu flere får muligheden for at opleve indblikket i bandets sangskrivningsproces. Med denne nyhed følger også annonceringen af årets hemmelige gæst

Sidste år inviterede Efterklang deres fans ud til Saftstationen på Møn til fællesspisning, udflugt og ikke mindst koncert som afslutning på deres sangskrivningscamp i det naturskønne område. I år gentager de succesen med Efterklangs Sommertræf. Allerede efter få timer var alle billetterne dog revet væk og de har nu besluttet at tilføje endnu en koncert til programmet dagen efter det oprindelige sommertræf, dog udelukkende med koncert, til forskel for dag 1. Sommertræffet er altså en afslutning på bandets arbejdsophold på Saftstationen hvor de en uge op til eventet går i sangskrivnings-mode, og til koncerterne der finder sted den 25.- og 26. juni vil du kunne opleve disse nye sange og få et indblik i hvordan de er blevet til.

Men de spiller ikke koncert alene, ligesom de sidste år havde inviteret Agnes Obel med som hemmelig gæst. I år er ingen undtagelse, da de i dag kan løfte sløret for årets hemmelige gæst: Mabe Fratti, en cellist, komponist og sangerinde fra Guatemala der netop har akkompagneret Efterklang på deres turné i Nordamerika.

Hvis det lyder spændende at komme helt ind i Efterklangs kreative proces, eller til en unik og intim liveoplevelse med bandet, kan du finde billetter til dag 2 af Efterklangs Sommertræf lige her.

Tags:
Asger Thede Jensen
asgerjensen@bandsoftomorrow.com