fbpx

Going For The One fører sig frem som en ballerina

Foto: Christian Larsen (Pressebillede)

Rocktrioen Going For The One er nu klar med deres nyeste singleudspil “Ballerina”, som taler lige ind i gruppens originale engelsksprogende rockmusik.

Noget som der heldigvis kommer mere og mere af samt fokus på er kvindelige bands og musikkere, og her er rocktrioen Going For The One virkelig en af rollemodellerne! Trioen består af Laura Pold på vokal og guitar, Lise Lotte Elmelund på bas og Pernille Tonnesen trommer, og de har blandt andet været udtaget til den dansk-svenske talentudviklingskonkurrence ‘Popkorn Nordic’, ligget som nummer et på ‘Hear Us Music’-hitlisten og de er repræsentanter for kvinder i musikken til ‘Levende Musik i Skolen’ i skoleåret 2022/2023. Derfor kan man sagtens sige, at disse kvinder er blandt de danske forbilleder, der er med til at lægge fokus på kvinder i musikken.

Nu er trioen altså klar med endnu mere musik, og har i dag udgivet en splinterny single kaldet “Ballerina”, som taler lige ind i bandets lydunivers. Et univers der indeholder en god dynamisk kontrast mellem den klassiske rock med genkendelige guitarriffs og en let svævende vokal der alt sammen manifesteres i original engelsksproget rockmusik.

Lyt til singlen “Ballerina” af Going For The One her:
Spotify
Apple Music

Liv April Theede Lauridsen
livapriltheede@bandsoftomorrow.com