Josephine Philip er ude med en kvindelig fortælling

Foto: Fryd Frydendahl (Pressebillede)

Med en påmindelse om at tro på sig selv, sat i et kvindeligt perspektiv, giver singlen “She Said” nu sidste forsmag på, hvad man kan forvente sig af Josephine Philips kommende debutalbum.

Nu er der ikke længe til udgivelsen af Josephine Philips debutalbum We Get Lost And Found, som er klar den 20. maj 2022. Derfor er den danske sanger nu ude med sidste forsmag på albummet i form af singlen “She Said”. En sang der passer perfekt ind i albummets univers, som er fyldt med poetiske fortællinger om styrke og svaghed set ud fra Philips personlige synsvinkel.

“She Said” handler overordnet set »om at være i livet som kvinde,« og er »en påmindelse om at tro på sig selv.« Dermed kan man også sagtens beskrive sangen, som en hyldet til kvinden. Dykker man længere ned i lyrikken, opdager man, at sangens handling bliver fortalt ud fra to forskellige kvinders perspektiver. En yngre kvinde, som er både bekymringsfri og usikker, og en ældre kvinde, der ser tilbage på sig selv med visere briller. To perspektiver der tilsammen poetisk understreger førnævnte handling. Hertil er sangens tankevækkende historie fint vævet sammen med upolerede trommer, fængende guitarriffs og Josephine Philips enestående vokal, hvilket giver nummeret et ekstra lag af umiddelbarhed, der ikke er til at overse.

Lyt til “She Said” af Josephine Philips her:
Spotify
Apple Music

Liv April Theede Lauridsen
livapriltheede@bandsoftomorrow.com