fbpx

På “Therapy” hylder Erin Bloomer det gode mentale helbred

Foto: PR

Britiske Erin Bloomer fik sin berømmelse på Tik Tok med det virale nummer “F U & F Her Too”, der under 2021’s corona-lockdown hurtigt gav sangerinden stjernestatus – Specielt blandt mange begejstrede lyttere fra Gen-z generationen. I torsdags lagde hun resultatet fra sin seneste sangsskrivning til skue for verden med nummeret “Therapy”.

Erin Bloomer står frem som et tydeligt billede på, hvor hurtigt det kan gå på de sociale medier, hvis man for alvor rammer noget der resonerer med en bred flok af lyttere. Det var nemlig præcis det, der skete da sangerinden under corona i 2021 udgav en bid fra breakup-sangen “F U & F Her Too”, der i løbet af to dage skaffede hende den første million visninger, landede en plads på Spotifys viral UK liste og blev nummer 25 på Itunes hitliste på udgivelsesdagen.

I torsdags kunne fans nu fryde sig over udgivelsen af sangerindens nyeste single “Therapy”, der inspireret af venner og deres ekskærester, er en hyldest til det at arbejde på sit mentale helbred. Hun fortæller selv om nummeret:

-Jeg blev ved med at se alle mine venner gå igennem hårde forhold, hvor deres partneres overfyldte negative følelser, skulle gå ud over dem. Derudover vil jeg også bare gerne hjælpe med at aftabuisere det at bede om hjælp eller at gå i terapi.

Lyt til “Therapy” her:

Spotify

Apple Music

Jakob Backer Schmidt
jakobschmidt@bandsoftomorrow.com