fbpx

PREMIERE: Se musikvideo til Joshua Shafirs personlige sommerhit

Foto: PR

Danske Joshua Shafir udgiver i morgen sin første single i 2022, i form af sommerhittet “Tættere På”. Med til nummeret følger den spritnye musikvideo, som du allerede kan se lige her.

Joshua Shafir vil gøre alt, hvad han kan for at få sin store kærlighed tilbage. Det understreger han i hvert fald på sin nyeste single “Tættere på”, som udkommer i morgen. Det nye opløftende og catchy solskinsnummer lægger ud med linjerne:  »Jeg kommer tættere på, præcis hvor tæt det er, det vælger du. Er vi bare venner nu? Så vil jeg hellere rive mine tænder ud«. Nummeret har højt tempo på og en simpel og velfungerende instrumentering med insisterende rytmer i de tunge gentagende bas og guitarfigur, flydekorstemmer og et konkluderende klap i et vers, der derefter løftes op til det store feel-good omkvæd med konklusionslinjen: »Jeg går igennem ild for dig, hvis du giver mig en chance til«

Nummeret er en personlig fortælling for Joshua Shafir, der netop efter et hårdt break-up med sin kæreste gjorde alt, hvad der stod i hans magt for at få hende tilbage. Joshua Shafir formår på én og samme tid at udtrykke sine egne personlige tanker, samtidig med at han sætter sommeren i gang med den nye fængende feel-good sang. Med til sangens udgivelse i morgen, følger en musikvideo, som du kan se lige her:

Jakob Backer Schmidt
jakobschmidt@bandsoftomorrow.com