fbpx

Roosevelt slår sig sammen med Nile Rodgers på hyldest til 70’er-disco

Foto: Eleanor Petry (pressebillede)

Tyske Roosevelt har aldrig været bange for at indgå i interessante samarbejder med andre artister og sangskrivere. Denne gang får han æren af at arbejde sammen med guitarist, producer og tre gange grammyvinder Nile Rodgers på den nye single “Passion”, som udkom i går.

Der er ofte dømt funk, disco eller generel 70’er-pop i lange baner, når Nile Rodgers sætter sit præg på noget. Det er bestemt også tilfældet, når han i det her tilfælde har slået sig sammen med tyske Roosevelt på den nye funk/disco-bombe “Passion”, der er skrevet som en hyldest til energien og ekstasen i den sene 70’er disco. Det var netop motivationen for at skrive hyldest til disco-musikken, der gav sangsskriveren anledning til at række ud efter Rodgers, som på “Passion” står for guitarleveringen.

Roosevelt beskriver selv på sociale medier, hvordan han føler sig beæret over at arbejde sammen med Rodgers, der har været en af sangskriverens helt store inspirationskilder. Han skriver i et opslag på facebook:

Der er noget magi over hans guitarspil, som jeg ikke helt kan sætte ord på, og det at have ham med på et Roosevelt track betyder hele verden for mig.

Nummeret er tilgængelig på alle streamingtjenester, og du kan finde det her:

Apple Music

Spotify

Jakob Backer Schmidt
jakobschmidt@bandsoftomorrow.com