Tankerne bliver sat på overarbejde i Thea Wangs hjerteskærende historie

Foto: Louise Hvas (Pressebillede)

Norske sanger/sangskriver Thea Wang er klar med sin tredje single “Jennifer”, der tager fat på den helt utænkelige reaktion, når det gælder forlist kærlighed og utroskab.

Et emne som utroskab kan være svært at sno sit hoved omkring, og er for det meste følelsesmæssigt hæmmende. Alligevel har den norske sanger/sangskriver Thea Wang gjort sig tanker om den helt utænkelige situation; at man kan være okay med det, så længe den anden part er glad. I sangen sættes der ord på et trekantsdrama og hvilke tanker og følelser, hovedpersonen viser overfor modparten, som her altså kaldes ‘Jennifer’.

Selvom dette perspektiv kunne lyde som redningen af forholdet og en let løsning, ligger der langt mere gemt, hvis man ser under fortællingens overflade. Her gemmer sig nemlig et ekstra lag af usikkerhed, hvilket Thea Wang selv sætter ord på:

-I sidste ende tror jeg, at det handler om et giftigt forhold – og om en person, der bliver behandlet ret dårligt, og om det modsætningsforhold og den desperation, der er i en person, der forsøger at holde fast i et forhold, uanset hvad.

Den komplekse historie lydliggøres i et stille, intimt nummer, der gennem et fortryllende guitarspil og Thea Wangs beroligende toner skaber den perfekte setting for sangens budskab, og understreger samtidig hovedpersonens ydmyge natur.

Lyt til singlen “Jennifer” af Thea Wang her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Liv April Theede Lauridsen
livapriltheede@bandsoftomorrow.com