fbpx

VIDEOPREMIERE: Tjida giver sig hen til den umiddelbare kærlighed

Foto: Edi Cliff (Pressebillede)

Tjida har fået udviklet en musikvideo til sin seneste single “Lave Børn” der på humoristisk vis fremhæver de tanker om villa, volvo og vovse man hurtigt kan få når man falder for nogen.

Ud af ønsket om at levere en god gammeldags sexy-RnB sang fyldt med charme og intimitet skabte Tjida nummeret “Lave Børn” som udkom for et par uger siden. Sangen tager os tilbage til 00’erne med et solidt mix af old-school RnB og de tunge 808-bastoner fra den moderne pop der spiller op imod hinanden. Med et smil på læben synger Tjida om sin egen naivitet i et nyt forhold, hvor hun allerede ser frem til et langt og lykkeligt liv med en fyr hun lige har mødt, men det er der en god grund til ifølge sangerinden:

– Det er vigtigt for mig at lave noget musik, der opløfter andre og giver dem selvtillid, samtidig med at der er noget på spil i teksterne. Sangen har en masse humor og spiller på min egen naivitet i mine relationer, men den rummer også en sårbarhed, der jo er forbundet med at forelske sig og give sig hen til et andet menneske.

Denne humor spiller også helt klart ind i musikvideoen hvor dette billede af at hun allerede ønsker sig børn, bliver afbilledet af en mand der bliver holdt fanget på et børneværelse. Humor er der nok af og mon ikke der også er en solid dosis selvironi fra Tjidas side? Du kan se den nye musikvideo lige her, for allerførste gang:

Tags:
Asger Thede Jensen
asgerjensen@bandsoftomorrow.com