fbpx

BATHSHEBA – Roskilde Festival 2022

Foto: Simon Zarhtmann Venue: Countdown Dato: Mandag den 27. juni

Det var en overvældet og rørt sangerinde, der på Roskildes tredje dag, overbevisende blæste os bagover, trods den modgang hun fik fra scenens tekniske problemers. På årets Countdown-scene, kunne man mandag eftermiddag nemlig støde på BATHSHEBA, der tydeligt viste sig at have ramt sin helt eget fanskare – også mere hun selv vidste hun havde. For der skete noget helt særligt blandt publikum, da de største hits blev sat an – mens vi, resten af tiden, ikke kunne gøre andet end at lade os rive med af den talentfulde og dybt charmerende pop-sangerindes koncertlevering.

4/5 stjerner

Det var svært ikke selv at blive en smule rørt under koncerten, da BATHSHEBA ikke kunne gennemføre sin vokalpræstationen af ren og skær glædeståre over at kigge ud over sit store, beundrende publikum…

 

Bliv medlem i dag og

få adgang til alle fordelene.

Adgang til samtlige artikler og indhold. Gå på opdagelse i de nyeste trends, dybdegående interviews og spændende nye artister.

Bliv medlem for 29 kr/md – ingen binding.

Er du allerede medlem? Log ind her.

Jakob Backer Schmidt
jakobschmidt@bandsoftomorrow.com