fbpx

Brimheim sætter fokus på krop, selvhad, queer-identitet og kærlighed i rørende ny musikvideo

Foto: Christina Jensen & Merle Mejlby (pressebillede)

Titelnummeret til Brimheims debut-album ‘can’t hate myself into a different shape’ har i dag fået en musikvideo, som giver den i forvejen rørende rock-sang et nyt stærkt udtrykmed fokus på kærlighed til det uperfekte.

Det var tilbage i januar, Brimheim udgav debutalbummet can’t hate myself into a different shape. Siden den gang, er det kun gået stærkt for rock-sangerinden der på det seneste har været et aktivt live-navn, allerede på festivaler som SPOT og Heartland, og nu kan hun se frem til en sommer med koncerter på Roskilde Festival, Grimfest og i Tivoli for bare at nævne et par stykker.

Brimheim har sparket døren selvsikkert op til sin karriere på den danske musikscene med sine rockede toner, sine anmelderroste live-koncerter og sin sangskrivning – hvor der for det meste står personlige fortællinger om at elske det uperfekte, på dagsordenen. Dette er ikke mindst tilfældet med udgivelsen “can’t hate myself into a different shape”, og den musikvideo som nummeret nu har fået. Nummeret er en sårbar fortælling om krop og selvhad, og det var derfor en tematik, som instruktør Tone Ottilie valgte at tolke på – også i en bredere forstand. Musikvideoen sætter nemlig både fokus på selvhad i kropsidealer, men også på queer-identitet og det, at man heller ikke kan “hade” sig selv til at blive heteroseksuel eller cis-kønnet.

I videoen følger man en masse queer-mennesker hjemme i deres private hjem. De blev alle bedt om at fremvise noget, der betød noget for dem; om det så var venner, kreativitet, kærester eller ægtefæller, og på den måde vises en bred palet af måder, queer-personer udtrykker deres passioner på. Se musikvideoen lige her.

Tags:
,
Jakob Backer Schmidt
jakobschmidt@bandsoftomorrow.com